G-OLDLake Faházak


Faházak

Cégünk a szauna építésen kívül kis- és közepes méretű faépítményeket is gyárt. Termékeink között található kerti faház, kerti pavilon, hétvégi faház, szerszámtároló, nyaraló, garázs, stb.

A G-OLDLake faházakhoz kis mérete ellenére is nagy valószínűséggel építési engedély szükséges. Ez alól kivételt képeznek a szerszámos kamra jellegű és alapozás nélküli építmények. Minden esetben érdeklődjön a helyi Polgármesteri Hivatal Építési osztályán.

A faházak szerkezetkészen, a tetőt a kiválasztott tetőburkolattal befedve, gépészet nélkül kerülnek legyártásra és átadásra. A külső létraváz szerkezetű oldalfalak, majd azok burkolása és a tető elkészítése után kerülhet be a víz, villany, vagy más egyéb gépészeti szerelék. A gépészet megléte után kerül a szerkezeti részekbe a szigetelés és végül a kiválasztott belső falburkolat. A falak rétegrendje kívűről befelé haladva a következőképpen alakul. A 10cm es létraváz szerkezetre a párazáró fólia után 2cm vastag hajópadló burkolat kerül. A létraváz szerkezet szigetelése 10cm vastagságú táblásított kőzetgyapottal történik, majd felkerül a kiválasztott belső burkolóanyag átlagosan 1,5cm vastagsággal. Egyes esetekben külön igény esetén plusz 5cm-es belső szerkezet és újabb szigetelőréteg közbeiktatására is van lehetőség a mégjobb hőszigetelés érdekében.

Faházak

A G-OLDLake faház legyártásához szükséges időt a megrendelés idejétől függően ajánlatkéréskor tudjuk megadni. Az épület megrendelésétől számítva 2-4 hét szükséges a legyártáshoz, majd 2-7nap a végleges átadásig (mérettől függően). A faházaink fenyőfából, gombamentesített szerkezettel készülnek, és natúr kezeletlen külső és belső felülettel kerülnek átadásra, tehát mindennemű felületkezelés, pácolás vagy festés a megrendelőre van bízva, a saját ízlése szerint.

A faházak gyárthatóak terasszal, padlóval, előtérrel, tetőkinyúlásokkal vagy egyéb különleges megoldásokkal, a méretek is alakíthatóak, a megrendelő igénye szerint. A faházainkat alapkivitelben bitumenlemez fedéssel szállítjuk, de igény szerint ezek szintén módosíthatóak.

 

A G-OLDLake faházak falai kettős szigetelésűek és hő átbocsátási értékük vetekszik a téglaházakéval. A szigetelt falú faházak falvastagsága 13cm!!! Hő átbocsátási érték 0,45W/m2K, és 0,40W/m2K közötti, egy 44 cm vastag falé még mindig 0,32 W/m2K.

Hőszigetelt ajtók, ablakok kerülnek beépítésre, ezek mérete és darabszáma a közösen alakított terveknek megfelelő.

A kisebb szigetelés nélküli kerti házikók szerkezet vastagsága 6-12 cm a szigeteléssel ellátottaké pedig 13 cm.

A belső terek fűtésére mennyezeti infrapaneleket javaslunk, melyek rendkívül hatékonyak és energiatakarékosak!

Bővebben: http://www.goldinfrafutes.hu/


Faházak

Garázsaink 13 cm-es szigetelt falvastagsággal készülnek, általában padló nélkül, egy, kettő vagy több jármű számára, kétszárnyú vagy automata kapukkal. A garázson belül létezhet közfal vagy egyéb megosztás tetszőlegesen.

Ezek a faházak közös egyeztetés utáni tervek alapján készülnek. Természetesen a megbeszélt részletek figyelembe vételével. Az ilyen típusú faházak készülhetnek egy vagy több rétegű szigeteléssel. A belső burkolat készülhet sima lambéria, vagy pedig gipszkarton borítással. A faházak árai nagymértékben függenek a kialakítástól és a felhasznált anyagoktól, szerkezeti keresztmetszetüktől.

Bemutatóházunkrói itt láthat képeket, időpontegyeztetéssel megtekinthető!


Faházak Faházak Faházak

A G-OLDLake Faházak minden esetben, egyedi méretben és megrendelésre készülnek. Amennyiben konkrét terve vagy csak elképzelése van, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk.Ajánlatkérő

 

Még több faház kép innen letölthető!

 

G-OLDLake Szauna

Mormota-Lux Kft.

Bemutatóterem: 2890 Tata, Almási út 1. (Az Almási udvarban)

Nyitvatartás: Telefonos egyeztetésre

Tel:06-34/380-254

Fax: 06-34/656-134

Mobil: 06-30/9818-798

Email: bioszauna@bioszauna.hu